Пиріжки швидкого приготування
Таким способом можна готуватипиріжки тим, хто не любить довго гратися з тістом, або взагалі не полюбляє готувати. Тому варто таким людям спробувати цей рецепт – пиріжки швидкого приготування.
Склад продуктів для приготування:
– 4 стакани борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне),
– 2 столові ложки цукру,
– 1 \ 2 чайної ложки солі,
– 2столові ложки олії соняшникової,
– 500 мілілітрів молока (можна гріти, можна і прямо з холодильника, пробувалися і так і так результат однаковий),
– Пакет сухих дріжджів 11 грамів
Приготування:
1. Всі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу в пакет і покласти в холодильник на 2 години. ВСЕ!
2. Через дві години ви дістаєте тісто з холодильника, злегка обминаєте в борошні і ліпите пиріжки з будь-якою начинкою.
Тісто м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться та пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів, піци.