Шоколадні оладки на кефірі
Смачні шоколадні оладки не залишать байдужими нікого! Шоколадні оладки на кефірі можна приготувати на сніданок. У рецепті немає шоколаду, але дивовижний шоколадний колір приємно кидається в око. Гарний настрій з ранку забезпечено, якщо ви підсмажите на сніданок шоколадні оладки – пишні, ароматні, солодкі!!!
Що потрібно для приготування шоколадних оладок:
- 300 грамів борошна,
- 40 грамів какао,
- 0,4 літра кефіру,
- 60 грамів цукру,
- 1 яйце,
- 2 грами соди,
- 5 мілілітрів свіжого соку лимона,
- 60 мілілітрів рослинного масла.
Змішайте кефір з соком лимона, яйцем і цукром. Потім додайте інші інгредієнти:
- борошно,
- какао-порошок
- і харчову соду.
Перемішайте тісто до однорідного стану.
Тісто має бути досить густе по консистенції.
І дуже важливий нюанс – воно не повинно довгий час стояти. Тому починайте жарити оладки відразу після приготування тіста.
Сковороду добре розігрійте і наливаючи рослинне масло, смажте млинці на помірному вогні з двох сторін до золотистого. У процесі приготування, оладки добре піднімаються і залишаються пишними після охолодження.