Сайт рецептів українською

Як приготувати домашню Нутеллу

Як приготувати домашню Нутеллу

Що можна намазати на хліб, дуже смачне, солодке та корисне? Звичайно крем – Нутеллу. Але в магазині вона зберігається практично без холодильної камери, а це значить, що та суміш з консервантами! Тому для себе, найкраще приготувати домашню Нутеллу, яка всім сподобається, та принесе користь всій сім’ї!

Для приготування крему Нутелла потрібно взяти:

  • 1 стакан фундука,
  • 0,5 кг цукрової пудри,
  • 1 літр молока,
  • 4 столові ложки темного какао,
  • щіпка ваніліну,
  • 2 столові ложки борошна,
  • 150 г вершкового масла.

Спочатку зваримо згущене молоко з молока, цукру і борошна. Варимо близько 1,5 годин, помішуючи постійно.

Прожарений на сковороді фундук, очищений від лушпиння, подрібнити блендером.
Горіхи додаємо в згущене молоко разом з какао.
В кінці додаємо розм’якшене вершкове масло і ванілін.
Суміш добре перемішайте.
Потім додайте молоко і знову перемішайте.
Суміш поставте на повільний вогонь і варіть, помішуючи, до загусання.

Потім потрібно перекласти Нутеллу в баночку та поставити в холодильник на 6 годин. Така Нутелла буде не лише дуже смачна, а головне – ніяких консервантів!