Картопляно кабачкові оладки
Приготування оладок – це мистецтво! А якщо поєднати картоплю та кабачки, додати до них приправи, тоді вийдуть смачні оладки з картоплі та кабачків. Смак неймовірний, ситно та ароматно. Головне подавати їх ледь охолонувшими….
Що потрібно для приготування оладок:
- Картопля – 6-8 штук.
- Кабачок 1 штука.
- Перець червоний – 1-2 штуки.
- 2 яйця.
- Борошно – 5 – 8 столових ложок. (Тісто повинно бути напіврідке, а головне – не дуже густе).
- Зелень петрушки.
- Сіль, перець, сушений базилік, мелена паприка
Картоплю і кабачок подрібнюємо з допомогою тертушкі, або кухонного комбайна. Тертушку краще взяти не для дерунів, а бурякову.
Додаємо яйця, нарізаний кубиками червоний перець, зелень петрушки, сіль і приправи. Потихеньку додаємо борошно. Добре вимішуємо і за допомогою ложки викладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Смажимо з обох сторін, поливаємо сметанкою і насолоджуємося приємним смаком та ароматом!