Дуже красивий Новорічний салат – “Букет червоних троянд”
Якщо приготуєте такий салат на святковий стіл – це дійсно буде велично! Всі гості за столом практично будуть шоковані. Правда потрібно трохи попрацювати, але нічого не робиться з ліні. Тому готуйте салат – “Букет червоних троянд”.
Листковий салат зверху прикрашається розрізаними і обмазаними буряком млинцями. Створюється такий ефект букета троянд. На столі виглядає дуже красиво!
Для приготування потрібно:
- куряча копчена грудка: 250 грамів,
- смажені разом з цибулею гриби: 250 грамів.
- корейська морква: 100 грамів,
- сир: 150 грам,
- волоські горіхи: 0,5 ст. мелених (можна більше за бажанням),
- буряк: 1 штука,
- яйця: 2 штук,
- часник,
- майонез,
- зелень,
- 4 несолодких млинчика.
Передбачається, що у нас вже все нарізано та пожарено. Яйця повинні бути натерті на тертці, сир теж.
Збираємо наш салат пошарово з 1 пункта до 6 – го:
1 – куряча грудка,
2 – корейська морквина,
3 – гриби з цибулею,
4 – яйця,
5 – сир,
6 – горіхи.
Готові млинці обмазати масою з тертого буряка з майонезом і часником. Згорнути їх у рулет, потім нарізати на шматки по 1,5 см в ширину.
Бурякової масою, що залишилась, потрібно обмазати викладений гіркою салат. Зверху викласти “троянди”, зроблені зі скручених млинчиків.
Прикрасити зеленню.