Спосіб приготування салату Олів’є з червоною рибою
Сподіваюся, що Вам є ще що святкувати, оскільки я збираюся поділитися одним цікавим рецептом салату Олів’є з червоною рибою. Тож як Ви зрозуміли, готуємо салат, де головним компонентом є малосольна червона риба! Не поспішайте доказувати, що такий салат робиться традиційно. Даний спосіб приготування салату Олів’є , буде ніжніший, та всім сподобається.
Отже, щоб приготувати Олів’є з рибою знадобиться:
– філе будь малосоленой червоної риби (наприклад – форель) – 200 грамів,
– овочі – картопля і морква,
– огірки мариновані – кілька штук,
– горошок,
– сметана ( або майонез).
В основному, всі інгредієнти за винятком риби можна брати на око, пробуючи і додаючи той чи інший, орієнтуючись на свій смак.
Картоплю і моркву відварити на пару і покришити кубиками. Скласти все в 2-х літрову каструльку, щоб згодом було зручніше перемішувати.
Нарізати брусочками рибу форель і добавити її до овочів в каструлі.
Туди ж накришти і огірочки. Бажано брати мариновані, але цілком підійдуть і домашні солоні.
Потім злити з горошку рідину, а сам горошок також викласти в каструльку до решти продуктів. Можна покришити цибулю. Заправити сметаною. Хочу сказати, що зі сметаною салат буде більш ніжний і легкий.
Заключний етап – накладаємо салат в салатницю і виставляємо на стіл, та частуємо гостей та своїх гурманів.