Рецепт приготування шоколадного торту з горіхами
Якщо не знаєте що готувати, готуйте торт! А найкраще готувати шоколадний торт, а якщо до нього добавити велику кількість горіхів, то торт буде ще й досить корисним, в плані додавання енергії для організму. Тому ось Вам рецепт приготування шоколадного торта.
Інгрідієнти для приготування шоколадного торта:
– чорний шоколад 2 плитки.
– масло 150 грам.
– посічені волоські горіхи 300 грам (хто не дуже полюбляє горіхи, можна взяти 150 грамів).
– цукор 1 стакан.
– яйця 4 штуки.
Приготування шоколадного торта:
1) Шоколад і масло розтоплюємо на паровій бані, ретельно перемішуючи.
2) Цукор змішуємо із жовтками.
3) Збиваємо білки.
4) Всі інгрідієнти змішуємо додаючи посічені горіхи.
5) Приготоване тісто виложаємо у змащену форму маслом, і ставимо для випікання в духовку попередньо розігріту.
Випікаємо до готовності.
Потім розрізаємо на порційні кусочки. Можна прикрасити цукатами, або кремом, але це на свій смак, не всі полюбляють поєднання горіхів та крему, тому я готую без крему.