Рецепт приготування апельсинового желе
Пропоную Вам приготувати смачний десерт – апельсинове желе. Що в такому десерті корисне, він готується зі справжніх фруктів, без підсилювачів смаку, та різних барвників. Лише желатин, щоб загусло. Тому сміливо приготуйте своїм рідним апельсинове желе, буде смачно.
Інгрідієнти для приготування желе:
– апелисини 2 штуки.
– швидкорозчиний желатин 45 грам.
– сік з 1/2 лимона.
– води 4 склянки.
– цукор 6 столових ложок.
Приготування апельсинового желе:
1. З апелисинів зрізаємо цедру. Відкладаємо. Розрізаємо кожний навпіл і відтискаємо сік.
2. Додаємо сік лимона і відставляємо отриманий фреш, щоб відстоявся.
3. Воду закипячуємо, кладемо цедру та цукор і проварюємо, помішуючи, 3-4 хвилини.
4. Знімаємо з вогню, розчиняємо в отриманому сиропі желатин, вливаємо відціджений сік.
5. Розливаємо по формочках і ставимо в прохолодне місце для застигання.