Буженіна по домашньому з свинячого м’яса
В нас готують буженіну дуже часто, зазвичай всім подобається. Варіантів приготування буженіни далеко не один, тому спробуйте приготувати страву за таким способом. Рецепт не забирає багато часу і сил, а виходить завжди прекрасно. М’ясо соковите і м’яке, спробуйте, не пошкодуєте.
Що потрібно для приготування домашньої буженіни:
– свиняча вирізка,
– морква,
– часник, зубки,
– гірчиця,
– сухі спеції,
– майонез.
Свинячу вирізку потрібно нашпигувати часником і морквою, нарізаними тонкими кусочками.
Потім готуємо соус із суміші гірчиці, майонезу, спецій і солі.
Рясно змащуємо м’ясо приготовленим соусом і залишаємо в холодильнику приблизно на 1 -2 години для просочення.
Далі вирізку укладаємо в кулінарний пакет, зав’язуємо, протикаємо пакет в декількох місцях зверху для виходу зайвого повітря.
Готувати в духовці близько години.
Ось таким не хитрим способом готується буженіна. Це Вам не магазинна ковбаса, в якій практично м’ясо відсутнє.