Справжній французький салат Олів’є з креветками
Як приготувати справжній французький салат Олів’є? Це дуже просто, але трохи інші потрібно взяти продукти, а головне – це креветки, які входять до складу салату олів’є з креветками. На відміну від традиційного салату олів’є, цей варіант буде досить незвичний, та набагато смачніший. А також я думаю, що Вам уже добре набрид звичайний салат олів’є з ковбасою, тому спробуйте щось нове, та порадуйте гостей смачним салатом.
Продукти для приготування справжнього французького салату Олів’є з креветками:
- 4 картоплини,
- м’ясо одної курки,
- 200-250 грамів очищених креветок,
- 3 маринованих або солоних огірка,
- 2 морквини,
- 10 крашанок,
- 3 банки зеленого горошку,
- 1 цибулина,
- сіль, перець і майонез – за смаком.
Для початку, потрібно відварити курку, картоплю, креветки, моркву та крашанки.
Потім подрібнити цибулю, та обшпарити окропом.
Картоплю, огірки, моркву та крашанки – дрібно нарізати та все разом змішати.
Курку потрібно розібрати на волокна, креветки порізати і додати до овочів.
А потім салат потрібно посолити, поперчити і заправити майонезом.
Ось практично і все. Таким способом і роблять французький салат Олів’є з креветками.