Сайт рецептів українською

Справжній французький салат Олів’є з креветками

Справжній французький салат Олів’є з креветками

Як приготувати справжній французький салат Олів’є? Це дуже просто, але трохи інші потрібно взяти продукти, а головне – це креветки, які входять до складу салату олів’є з креветками. На відміну від традиційного салату олів’є, цей варіант буде досить незвичний, та набагато смачніший. А також я думаю, що Вам уже добре набрид звичайний салат олів’є з ковбасою, тому спробуйте щось нове, та порадуйте гостей смачним салатом.

Продукти для приготування справжнього французького салату Олів’є з креветками:

  • 4 картоплини,
  • м’ясо одної курки,
  • 200-250 грамів очищених креветок,
  • 3 маринованих або солоних огірка,
  • 2 морквини,
  • 10 крашанок,
  • 3 банки зеленого горошку,
  • 1 цибулина,
  • сіль, перець і майонез – за смаком.

Для початку, потрібно відварити курку, картоплю, креветки, моркву та крашанки.

Потім подрібнити цибулю, та обшпарити окропом.

Картоплю, огірки, моркву та крашанки – дрібно нарізати та все разом змішати.

Курку потрібно розібрати на волокна, креветки порізати і додати до овочів.

А потім салат потрібно посолити, поперчити і заправити майонезом.

Ось практично і все. Таким способом і роблять французький салат Олів’є з креветками.