Сайт рецептів українською

Як можна приготувати бісквітне печиво

Як можна приготувати бісквітне печиво

Для пошановувачів солодкого, можна приготувати смачне бісквітне печиво. Готувати просто, та й не потрібно нічого особливого для приготування бісквітного печива. Особливо буде смакувати дітям.

Для тіста нам знадобиться:

  • 150 грамів борошна,
  • 50 грамів вершкового масла,
  • 60 грам цукру,
  • 1 крашанка, 1 чайна ложка розпушувача,
  • сіль.

Хто побоюється слова – розпушувач, який виготовляють з суміші звичайної соди, кислоти та інертного наповнювача – крохмалю або борошна, можете взяти одну ложку погашеної соди.

Готуємо тісто для печива.
Половину масла розтоплюємо. Потім змішуємо масло, що залишилося з цукром та розтопленим маслом.
Додаємо крашанку, розтерту з сіллю.
Додаємо просіяне з розпушувачем борошно.
Замішуємо однорідне тісто і ставимо в холодильник хвилин на 30-40 для затвердіння.

А далі можете вигадати любу форму аечива. Наприклад можна взяти велику чарку, або стакан, розкатати тісто в коржі, та сформувати стаканом кругле пичиво. Або взяти готові формочки, та навидавлювати ними печиво.

Головне, випікати печиво близько 8 хвилин при температурі 220°.

Ось так і можна приготувати бісквітне печиво. Смачного!