Як можна приготувати бісквітне печиво
Для пошановувачів солодкого, можна приготувати смачне бісквітне печиво. Готувати просто, та й не потрібно нічого особливого для приготування бісквітного печива. Особливо буде смакувати дітям.
Для тіста нам знадобиться:
- 150 грамів борошна,
- 50 грамів вершкового масла,
- 60 грам цукру,
- 1 крашанка, 1 чайна ложка розпушувача,
- сіль.
Хто побоюється слова – розпушувач, який виготовляють з суміші звичайної соди, кислоти та інертного наповнювача – крохмалю або борошна, можете взяти одну ложку погашеної соди.
Готуємо тісто для печива.
Половину масла розтоплюємо. Потім змішуємо масло, що залишилося з цукром та розтопленим маслом.
Додаємо крашанку, розтерту з сіллю.
Додаємо просіяне з розпушувачем борошно.
Замішуємо однорідне тісто і ставимо в холодильник хвилин на 30-40 для затвердіння.
А далі можете вигадати любу форму аечива. Наприклад можна взяти велику чарку, або стакан, розкатати тісто в коржі, та сформувати стаканом кругле пичиво. Або взяти готові формочки, та навидавлювати ними печиво.
Головне, випікати печиво близько 8 хвилин при температурі 220°.
Ось так і можна приготувати бісквітне печиво. Смачного!