Рецепт маринованих помідорів з морквою
Мариновані помідори з морквою, можуть чудово зберігатись навіть при кімнатній температурі в умовах міської квартири, що рецепт приготування таких помідорів робить досить зручним для багатьох господинь.
Банки, як завжди потрібно старанно промити проточною водою, та пропарити, кришки також потрібно проварити.
Помідори потрібно старанно перебрати, промити, дати стекти воді, та трішки наколоти зубочисткою, щоб не лопались, але я це роблю не завжди, також нормально виходить.
Інгредієнти:
– морква – приблизно 2 середні морквини на банку,
– часник – близько 5 зубчиків на банку,
– Зелень та інші приправи класти не потрібно!
- Потім щільно накладаємо в банки помідори, перекладаючи їх морквою та часником.
- Тепер потрібно залити помідори окропом, та витримати доти, коли банку можна буде взяти голими руками, це хвилин 20.
- Потім воду потрібно злити в окрему посудину, щоб заміряти її ємність. Далі взяти таку саму кількість води та зробити розсіл.
- Для розсолу потрібно взяти – з розрахунку на одну 3-и лутрову банку (це приблизно 1 літр води, залежно як помідори вкладені):
3 чайні ложки солі,
4 чайні ложки цукру - Потім в кожну банку вливаємо 2 чайні ложки оцту, та заливаємо розсолом.
- Все! Далі закатуємо кришками, перевертаємо, укутуємо на 24 години.
А якщо такий рецепт маринованих помідорів для Вас складний, тоді приготуйте на зиму помідори традиційні…