Сайт рецептів українською

М’ясна печеня з соєвим соусом

М’ясна печеня з соєвим соусом

Для поціновувачів такої страви, як печеня, пропонується досить надійний та простий рецепт приготування м’ясної печені з соєвим соусом.

Для приготування печені, потрібно взяти:

  • м’якоть свинини – 800 грамів,
  • цибуля ріпчаста – 3 штуки,
  • яблука зелені – 3 штуки,
  • соєвий соус легкий – 5 столових ложок,
  • часник – 3 зубчики,
  • рослинна олія – 3 столові ложки,
  • цукор – 1 столова ложка,
  • лаврове листя – 2 штучки,
  • перець чорний мелений,
  • сіль.

Спосіб приготування страви:

Цибулю і часник наріжте кубиками.

М’ясо наріжте порційними шматками товщиною 1 см, додайте цибулю, часник, соєвий соус, лавровий лист, масло, цукор, сіль і перець. Перемішайте і залиште на 30 хвилин.

Яблука наріжте часточками.

Викладіть м’ясо в форму, зверху розкладіть яблука, накрийте фольгою і запікайте 40 хвилин при 220 ° С.

При подачі прикрасьте зеленими овочами.