М’ясна печеня з соєвим соусом
Для поціновувачів такої страви, як печеня, пропонується досить надійний та простий рецепт приготування м’ясної печені з соєвим соусом.
Для приготування печені, потрібно взяти:
- м’якоть свинини – 800 грамів,
- цибуля ріпчаста – 3 штуки,
- яблука зелені – 3 штуки,
- соєвий соус легкий – 5 столових ложок,
- часник – 3 зубчики,
- рослинна олія – 3 столові ложки,
- цукор – 1 столова ложка,
- лаврове листя – 2 штучки,
- перець чорний мелений,
- сіль.
Спосіб приготування страви:
Цибулю і часник наріжте кубиками.
М’ясо наріжте порційними шматками товщиною 1 см, додайте цибулю, часник, соєвий соус, лавровий лист, масло, цукор, сіль і перець. Перемішайте і залиште на 30 хвилин.
Яблука наріжте часточками.
Викладіть м’ясо в форму, зверху розкладіть яблука, накрийте фольгою і запікайте 40 хвилин при 220 ° С.
При подачі прикрасьте зеленими овочами.