М’ясний рулет з картопляною начинкою
М’ясний рулет з картопляною начинкою можна приготувати за дуже простим рецептом, який викладений нижче…
Рецепт приготування м’ясного рулету з начинкою:
- 4 шматки свинини (м’якиш з плічка),
- 4 тонких скибочки сала,
- 4 картоплини,
- 1 головка цибулі,
- 100 грамів сметани,
- гірчиця сіль.
Шматки свинини добре відбити, щоб вийшли тонкими, злегка посолити і помазати тонким шаром гірчиці.
На кожен шматок покласти скибочку сала, очищену сиру картоплину, загорнути і зв’язати ниткою.
Підсмажити дрібно порізану цибулю, в ній обсмажити рулетики, потім підлити трохи води і тушкувати до готовності.
Перед подачею зняти нитки. У соус підмішати сметану.
М’ясний рулет з картопляною начинкою буде бажаний до любого столу, так що – смачного!