Приготування тефтелів у соусі з гарніром
Для того, щоб приготувати тефтелі, потрібне мясо та час, а головне – бажання приготувати тефтелі в соусі.
Інгредієнти для приготуваня тефтелів:
- 1 кілограм фаршу (свинина + яловичина)
- 1 яйце
- 125 грамів рису
- 1 цибулина
- сіль, перець
- петрушка, кріп.
Приготування тефтелів:
Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності.
Цибулину нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо у вершковому маслі до прозорості.
Додаємо у фарш яйце, сіль, перець, кріп, петрушку, остиглі рис і цибулю. Все добре перемішуємо.
Мокрими руками скачуємо кульки (розмір довільний).
Тефтелі укладаємо у вогнетривкий посуд.
Заливаємо томатним соком, розмішаним зі сметаною і сіллю, щоб тефтелі були повністю покриті.
Зверху накриваємо фольгою.
Ставимо в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.