Рецепт приготування холодного варення з малини
Малина – одна з найсмачніших ягід, тому її потрібно вживати в любу пору року. А щоб це було можливо, потрібно приготувати варення з малини. А ще краще, якщо в малині будуть збережені всі вітаміни, завдяки яким малина така цінна. А для цього, потрібно консервувати малину холодним способом, тобто без термічної обробки.
Для консервування малини без варіння, потрібно взяти очищені та ретельно помиті ягоди, та просто засипати цукром. Ретельно перемішати, та дати постояти 2 години в прохолодному містці. Після чого накласти в півлітрові банки, та винести в холодне місце (підвал) на зберігання. Термін збереження зазвичай не більше року, але таке варення з малини довше не стоїть, так як швидко вживається. І в той же час, повністью зберігається в варенні ввесь комплекс корисних речовин, що для всіх найважливіше!
Інгрідієнти: на 1 кілограм малини, потрібно взяти 2 кілограми цукру. Воду лити не потрібно, малина пустить сік! Тут не потрібно вигадувати інші пропорції, щоб варення не зіпсувалось під час зберігання.