Сайт рецептів українською

Желе з червоної смородини

Желе з червоної смородини

Ще одна дуже смачна ягода – червона смородина. Желе з червоної смородини також дуже смачне та корисне, тому приготувати його для своєї родини на зиму потрібно, всі будуть вдячні. Взагалі це зовсім не важко і не потрібно якихось специфічних навиків та знань.

Червона смородина мало чим відрізняється від чорної смородини, лише в ній більше кислоти, та звичайно колір. Також в перемеленій смородині буде трішки більше соку, але це не є поганою відмінністью.

Інгідієнти: На 10 сатканів соку з червоної смородини – потрібно 15 стаканіи цукру.

Приготування: з смородини видавити сік. До соку добавити цукор. Потім поставити на вогонь та перемішувати до тих пір, доки цукор не розчиниться в соку. Довести до кипіння, але не варити. Потім розлити по банках, дати вихолонути та накрити кришками. Все – можна ставити на зберігання. Дуже смачно – спробуйте!